Descopera farmecul bijuteriilor handmade: Cerceii Celine si alte comori din colectia Urban Chic

Descopera farmecul bijuteriilor handmade: Cerceii Celine si alte comori din colectia Urban Chic

Draga iubitoare de frumos,

Astazi vreau sa iti vorbesc despre magia bijuteriilor create cu pasiune si migala, asa cum sunt cele din colectia Urban Chic. Fiecare piesa din aceasta colectie este o adevarata opera de arta in miniatura, nascuta din mainile talentate ale artizanilor eAzur.

Unul dintre produsele vedeta ale colectiei este perechea de Cercei perle Celine. Acesti cercei fermecatori imbina eleganta clasica a perlelor cu un design modern, fresh, care aduce un aer de tinerete tinutelor tale. Perlele albe sidefate sunt puse in valoare de montura delicata din otel inoxidabil de inalta calitate cu finisaje lucioase.

Cerceii Celine sunt usori si confortabili, putand fi purtati atat la o tinuta de zi, cat si la una de seara. Sunt suficient de versatili pentru a se potrivi la o paleta cromatica variata, de la pasteluri romantice la nuante indraznete. Te vei indragosti de felul in care perlele reflecta discret lumina, oferindu-ti un look radiant si plin de prospetime.

La un pret special cu 15% reducere, cerceii Celine sunt o achizitie inspirata care iti va aduce cu siguranta numeroase complimente. In plus, vei avea satisfactia de a purta o pereche de cercei creati cu atentie pentru fiecare detaliu, nu produsi in masa. Fiecare pereche este usor diferita, ceea ce inseamna ca vei avea o bijuterie cu adevarat unicat.

Pe langa cerceii Celine, colectia Urban Chic mai gazduieste si alte bijuterii deosebite, asa cum sunt Colierul scoica naturala Sunbeam. Fiecare dintre aceste piese aduce un suflu nou, jucaus si totusi elegant, perfect pentru sezonul cald.

Colier scoica naturala Sunbeam

Colierul Sunbeam are ca piesa centrala o scoica naturala alb-sidefie, delicata si luminoasa ca o raza de soare. Este o bijuterie versatila, care va aduce un aer fresh tinutelor tale de vara, fie ca porti o rochie vaporos, fie un top lejer si o pereche de pantaloni scurti. Cu siguranta te va face sa te simti ca in vacanta pe o plaja insorita ori de cate ori il vei purta.

Iti recomand calduros sa descoperi bijuteriile din colectia Urban Chic, fie ca sunt handmade sau create in serii scurte cu un design aparte. Sunt piese incantatoare care iti vor face cu siguranta ziua mai frumoasa si te vor face sa te simti unica. In plus, preturile avantajoase iti permit sa iti rasfeti colectia fara sa simti vreo urma de vinovatie.

Ce poate fi mai placut decat sa porti bijuterii create cu dragoste, in editie limitata? Alege-ti favoritele din colectia Urban Chic si bucura-te de farmecul lor aparte in fiecare zi! Tu stralucesti, lasa bijuteriile sa te puna in valoare!

 

Înapoi la blog