POLITICA DE RETUR

Aceste prevederi reprezinta Politica de retur a eAzur si sunt parte integranta a Termenilor si Conditiilor utilizarii acestui site si achizitionatii de produse. Prevederile se regasesc integral si in sectiunea „Termeni si Conditii” (Info Utile) a site-ului nostru.

Aceasta Politica de Retur este valabila pentru oricare produse sau articole achizitionate de pe site-ul eAzur. Pentru achizițiile efectuate pe site-ul eAzur Clientul/Cumpărătorul beneficiază de o perioadă de retur, fără nicio justificare, de 14 zile calendaristice de la intrării posesia fizică a produselor („perioada de retur”). Solicitarea de retur va fi efectuată de către Cumpărător/Client. eAzur garanteaza faptul ca va restitui contravaloarea oricaror articole/produse comandate cu conditia ca acestea sa fi fost pastrate in condiții corespunzatoare, respectiv în starea in care a/au fost livrat/e Clientului si impachetate in ambalajul original in care a/au livrate Clientului.

Pasi de urmat pentru a efectua un retur:

Înainte de expirarea perioadei de retur de 14 zile calendaristice, Clientul/Cumpărătorul îl va informa pe Vânzător cu privire la intenția sa de a returna produsul/produsele (retragere din contract), astfel:

  • prin transmiterea unui e-mail la adresa contact@eazur.ro, specificand următoarele informații: numele pe care s-a facut comanda, numarul comenzii, produsul care se doreste a fi returnat, codul IBAN in care se doreste returnarea banilor inclusiv in situația in care la achizitia produsului a fost efectuata in numerar (plata ramburs).

Produsele se vor returna exclusiv prin curier, iar taxele de transport vor fi suportate de către Client.

Cumpărătorul/Clientul nu va putea să returneze produsele achiziționate și/sau nu va pretinde orice alte despăgubiri, în următoarele situații:

  • Cererea de returnare este făcută după trecerea termenului de 14 zile calendaristice de la primirea produsului;
  • Produsul returnat nu este în aceeași stare în care a fost livrat (este deteriorat, prezinta urme de purtare, lovituri, zgarieturi etc), nu este însoțit de ambalajul original sau documentele de care a fost insotit la livrare.

Adresa la care se returneaza produsele: Strada Zorelelor nr. 36, Snagov, Ilfov, cod postal 077165.

Vânzătorul îi va rambursa Cumpărătorului suma primită în decursul a 14 zile calendaristice de la data la care primește cererea de retragere din partea acestuia si dupa returnarea fizica a produsului, prin transfer bancar în contul IBAN specificat în email-ul de retur transmis la contact@eazur.ro inclusiv pentru situația in care plata s-a efectuat ramburs/numerar.  

Nu avem posibilitatea de a prelua colete de retur cu plata ramburs.Transferul bancar in condițiile menționate mai sus este singura modalitate de returnarea a banilor (contravalorii articolului/produsului).  

Valorea transportului se returneza numai in situația in care articolul/produsul ajunge deteriorat la Client. In situația in care Clientul returneaza produsul din orice alte motive, valorea transportului nu se returneaza acestuia.