TERMENI SI CONDITII

ASPECTE GENERALE

Prezentele Termeni și Condiții („Termeni și Condiții”) guvernează raporturile dintre societatea AZUR SMART S.R.L., societate cu răspundere limitată, cu sediul social situat în Romania, județul Ilfov, Snagov, str. Zorelelor nr. 36, cod poștal 077165, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Ilfov sub nr. de ordine J23/6187/2023, identificator unic la nivel european (EUID) ROONRC. J23/6187/2023, cod unic de înregistrare (CUI) 48822340, („Societatea”, „Vânzătorul”sau „Compania”, sau „Noi”, sau “Azur Smart SRL” sau „eAzur”) și

Persoanele care utilizează („Utilizatorul” sau „utilizatorii”) pagina de internet  www.eazur.ro („site-ul”) și/sau produsele și/sau serviciile oferite de societate prin intermediul site-ului („produsele” sau „serviciile”).

 Vă rugăm să citiți cu mare atenție Termenii și Condițiile înainte de a începe să utilizați acest site. Prin utilizarea site-ului nostru ori comandărea produselor de pe acesta, ne indicați că acceptați implicit Termenii si Condițiile de utilizare și sunteți de acord să le respectați. Dacă nu sunteți de acord cu acesti termeni, nu sunteți autorizat să utilizați site-ul nostru. Termenii și Condițiile pot fi modificate în orice moment, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează. Aceste modificări sunt afișate pe site-ul nostru, iar prin utilizarea în continuare de către orice persoană, se va considera ca au fost acceptate noile modificări. Este necesară verificarea periodică de către utilizatori a acestor Termeni și Condiții, pentru a lua la cunostință de eventualele modificări ce au fost făcute.      

Accesarea și utilizarea site-ului, inclusiv a oricărei pagini sau secțiuni componente ale acestora, sau a oricărui serviciu furnizat prin intermediul site-ului se poate face numai în conformitate cu prezentele Termeni și Condiții, care includ termenii si condițiile specificate in secțiunea Livrare și Plată, Politica de retur, Politica GDPR, Politica de utilizare a cookies-urilor care sunt, de asemenea, postate pe web-site-ul www.eazur.ro.  

Pentru utilizarea servicilor, putem solicita utilizatorului să își exprime acordul cu privire la acești Termeni și Condiții prîntr-o acțiune specifică, care are semnificația unui consimțământ neechivoc (e.g. bifarea căsuței specifice „am citit și sunt de acord cu termenii și condițiile site”).

Dacă nu sunteți de acord cu prevederile din acest site (Termeni și Condiții), vă rugăm să nu utilizați, sau după caz, să încetați utilizarea site-ului.

Accesul la site-ul nostru este permis temporar, și ne rezervăm dreptul de a retrage sau modifica produsele și/sau serviciile oferite pe site, fără o notificare prealabilă. Noi nu vom fi răspunzători dacă, din orice motiv, site-urile noastre nu sunt disponibile în orice moment sau pentru orice perioadă.   

Anumite părți/segmente/module ale site-ului, furnizate prin acesta, pot conține alți termeni și Condiții, care să necesite să acceptați anumite Condiții suplimentare, sau să introduceți date specifice pentru aceste părți/segmente/module sau servicii. În caz de conflict sau neconcordanță între termenii și Condițiile de față și Condițiile pe care trebuie să le acceptați pentru a utiliza alte părți/segmente/module ale site-ului sau alte servicii, furnizate prin acesta, vor prevala cele din urmă și sunteți obligat să le luați la cunoștință.

Conținutul articolelor publicate pus la dispoziție pe site în orice formă este doar în scop informativ. Nu furnizăm, prin intermediul site-ului, consiliere profesională. 

Dacă aveți vreo nelămurire înainte de a face vreo comandă ori cu privire la utilizarea site-ului nostru, vă rugăm să ne scrieti la adresa contact@eazur.ro sau să ne contactați telefonic.

DEFINITII

Client (Cumpărător, Utilizator) – persoană fizică/juridică care efectuează o comandă pe site.

Vânzător (eAzur) – societatea Azur Smart S.R.L, astfel cum este identificată mai sus.

Comandă – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Client și Vânzător, prin care Clientul transmite Vânzătorului intenția sa fermă de cumpărare a produselor prezentate pe site.  

Produse – orice produs, inclusiv documentele și serviciile menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate Clientului, de către Vânzător. 

Contract / Termeni și Condiții – o Comandă lansată de Client și confirmată de către Vânzător. Clientul acceptă termenii in care este incheiat contractul la momentul lansarii comenzii (contract la distanță - contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat între un comerciant și un consumator, in cadrul unui sistem de vânzare organizat de către  comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, înainte și la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicație la distantă). Renunțarea la contract se poate face in conformitate cu prevederile legale pentru contractele la distantă.     

Tranzacție - încasare sau rambursare a unei sume rezultat din vânzarea unui produs/serviciu de către eAzur/Vânzător către  Client/Cumpărător, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de către  eAzur, indiferent de modalitatea de livrare.

Cont - ansamblul format dintr-o adresă de e-mail si o parolă care permit unui singur Client accesul la zone restricționate publicului din site. Fiecare Client poate avea un singur cont. Este interzisă partajarea unui cont între mai multi Clienți.   

Newsletter/Alertă - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronică (e-mail, apel telefonic, SMS), asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de către  eAzur într-o anumită perioadă, fara nici un angajament din partea eAzur cu referire la informațiile conținute de acesta.

Website/Site/site-ul eAzur – https://eazur.ro/

 DREPT DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Întregul conținut (de exemplu articole, texte, imagini/fotografii, elemente de grafică, materiale audio și video, logo-uri, opere de artă script-uri și orice alte date) al magazinul online eazur.ro este proprietatea ori licența este deținută de către  Azur Smart SRL și a asociaților, partenerilor ori furnizorilor sai și se află sub protecția legilor privind drepturile de proprietate intelectuală (cum ar fi, dar fără a se limita la: Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice).      

Puteți utiliza site-ul exclusiv în scopurile prevăzute de acești Termeni si Conditi. Cu toate acestea, nu este permisă: utilizarea oricăror algoritmi, roboți sau metode similare de colectare sau extracție a datelor; cesiunea, licențierea, sublicențierea conținutului site-ului; eliminarea, modificarea sau ascunderea oricăror drepturi de autor, mărci înregistrate sau alte notificări privind drepturile de proprietate incluse în site sau în conținutul site-uluI.

Reproducerea oricărui material scris sau ilustrațiv din aceste articole ori utilizarea conținutului acestui site contar acestor prevederi este categoric interzisă în lipsa consimțământului prealabil al Societății/editorului (eAzur).

TRANZACTIILE INCHEIATE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Produsele disponibile pe site-ul nostru sunt comercializate numai pentru uz în scop personal (scoul comercial ulterior este exclus). Numai persoanele ce au varsta de minim 18 ani pot comanda produse. Anumite produse pe care le puteți achiziționa pe site-ul nostru pot fi supuse unor termeni și condiții suplimentare prezentate la momentul achiziționării.

POLITICA DE VÂNZĂRI ONLINE

Aceste prevederi ale Politicii de vânzări online se regasesc și în secțiunea „Plata și Livrare” (Info Utile) a site-ului nostru și sunt parte integrantă a acestor Termeni si Condiții.  

Prețuri  

Toate prețurile bijuteriilor prezentate pe site sunt exprimate în lei (RON) și includ T.V.A. Orice Utilizator poate folosi site-ul pentru a plasa o comandă către Vânzător.

Ocazional, magazinul poate oferi promoții și reduceri pentru produsele afișate. Acestea vor fi vizibile, atât în descrierea produselor cât și în cosul de cumpărături. Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile fără o instiintare prealabilă, fără a afecta comenzile care au fost plasate până în momentul modificării Prețurilor .    

Produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar nu se va efectua livrarea.

Modalitați de plata

Magazinul nostru oferă următoarele opțiuni de plată a produselor comandate:

 1. Plata ramburs, prin curier

Plata comenzii se va efectua integral în numerar, în lei, curierului care va face livrarea produselor comandate.

Vă rugăm să aveți în vedere că, în conformitate cu prevederile legale asupra plăților în numerar, se limitează tranzacțiile zilnice efectuate de persoanele fizice până la 10 000 (zece mii) RON, iar de persoanele juridice de până la 5 000 (cinci mii) RON, aceste prevederi urmand a fi aplicabile și actualizate ori de cate ori legislația in vigoare va impune alte limitări sau măsuri.     

 1. Online cu card bancar (VISA, VISA Electron, Maestro, MasterCard)

Daca ați ales metoda de plată „Online cu card bancar” este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți către care veți fi directionați din site-ul nostru.     

Important! Pentru plățile cu card bancar NU vi se va percepe niciun comision.

Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla VISA si MasterCard (VISA, VISA Electron, Maestro, MasterCard) se efectuează prin intermediul sistemului „3D-Secure” elaborat de către organizațiile care asigură tranzacțiilor online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau, în mediul fizic, la comerciant.    

„3D-Secure” asigură ca nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu  este transferată sau stocată, în niciun moment, pe serverele magazinului nostru sau ale procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele VISA si MasterCard.   

Dovada plății este reprenzentată în cazul plății ramburs (numerar) de către chitanța primită de la curier sau de către extrasul de cont (în cazul modalității de plată online cu card bancar). Data plății reprezintă data inscrisă pe dovada plății.  

Avand în vedere dispozițiile Legii nr. 129/2019 pentru prevenirea și combaterea spălării banilor și finanțării terorismului, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normațive precum si legislației relevante în domeniu în Romania, eAzur poate solicita Clienților date suplimentare si poate aplica o verificare complexă (aplica masuri de cunoastere a clientelei) înainte a efectua o operațiune ocazională.  

Obținerea plății de către eAzur nu înseamnă acceptarea Comenzii și plata în sine nu implică obligația Societății de a onora Comandă, decât dacă sunt îndeplinite celelalte condiții, și anume Clientul a prezentat toate documentele care i-au fost solicitate dacă este cazul (de exemplu documente suplimentare în conformitate cu dispozițiile Legii nr. 129/2019 mai sus-menționata), solicitarea acestora impunându-se conform legislației în vigoare, respectiv, Clientul a primit notificarea de expediere a comenzii. În cazul în care Comanda nu este onorată, din cauza neîndeplinirii uneia dintre condițiile enumerate mai sus, suma achitată de Client urmează a-i fi returnată acestuia în maximum 30 zile calendaristice de la data plății acestuia.

Factura

Facturarea produselor achiziționate se face exclusiv în RON. Plata comenzii se va efectua în baza facturii fiscale emise de Azur Smart SRL, în conformitate cu dispozițiile legislației în vigoare.

Clientul acceptă în mod expres utilizarea facturii in format electronic în relația cu eAzur. Factura în format electronic se considera emisa si transmisa de către  eAzur si recepționată de către  Client prin si în momentul transmiterii de către  eAzur a acesteia prin intemerdiul postei electronice (e-mail) a) la adresa de e-mail indicată de către  Client în mod expres in formularul de  comandă ori b) la adresa de e-mail indicată de către Client în contul acestuia din magazinul online.  

eAzur nu raspunde de corectitudinea informațiilor furnizate de Client pentru factură. În cazul în care plata se efectueaza prin card bancar, eAzur va debita contul curent al Clientului cu sumele reprezentând contravaloarea produselor comandate, ulterior transmiterii către  acesta din urma a confirmarii comenzii.  

În cazul plăților online eAzur nu este/nu poate fi facută responsabilă pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Client, incluzand dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutară aplicate de către  banca emitentă a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a acestuia diferă de RON. Responsabilitatea pentru această acțiune o poartă numai Clientul.      

Comanda

Clientul realizează Comandă prin adăugarea produselor în Coșul de cumpărături și finalizarea Comenzii la efectuarea plății, alegând una din metodele specificate de Vânzător.

Orice produs adăugat în Coșul de cumpărături este disponibil pentru achiziție în măsura în care acesta se află în stocul Vânzătorului. Adăugarea unui produs în Coșul de cumpărături, fară finalizarea Comenzii, nu reprezintă înregistrarea Comenzii, nici rezervarea automată a produsului.

Prin completarea formularului de comandă și finalizarea plății, Clientul își asuma răspunderea ca toate datele furnizate sunt corecte și complete în momentul achiziției.

Prin înregistrarea unei comenzi pe site, Clientul este de acord cu forma de comunicare aleasă de Vânzător pentru operațiunile sale comerciale (telefon si/sau e-mail).

După efectuarea comenzii, Clientul va primi din partea Vânzătorului o notificare electronică la adresa de e-mail specificată la crearea Contului ori la procesarea comenzii. Această notificare nu reprezintă acceptarea comenzii.

În cazul în care produsul/produsele comandate nu se mai afla în stocul Vânzătorului, acesta va notifica Clientul cu privire la situație și îi va propune acestuia produse similare. În cazul în care Clientul nu va dori să achiziționeze alte produse în locul celor indisponibile, Vânzătorul va returna acestuia suma achitată pentru comandă inițială (in maximum 30 zile calendaristice).

Contractul dintre Client și Vânzător este considerat încheiat în momentul in momentul primirii de către  Client a notificarii de expediere a comenzii, prin intermediul e-mail-ului sau SMS-ului, după efectuarea plății conform termenelor agreate.

Pentru situațiile în care banca emitentă a cardului Clientului/Cumpărătorului nu acceptă plata ori plata online nu se poate efectua din orice motive – în cazul plății online, sau datele furnizate de Client/Cumpărător sunt eronate sau incomplete, Vânzătorul își acordă dreptul de a anula Comanda. Acesta va emite spre Client/Cumpărător o notificare și va fi exonerat de orice obligație ulterioară.

Caracteristicile produselor și prețurile aferente sunt descrise pentru fiecare în pagina din care se face trimitere către  comandă ferma. Odata trimis produsul în coș și plasată comanda fermă, Clientul este de acord cu specificațiile și prețul produsului.

eAzur poate limita unuia sau mai multor Clienți, capacitatea de achiziționare a unor produse disponibile pe site la un moment dat, în condițiile prezentelor Termeni si Condiții.  

Transferul dreptului de proprietate

Dreptul de proprietate asupra produselor va fi transferată la livrarea și receptionarea acestora de către  Client conform documentului de transport furnizat de curier, după efectuarea plății din partea Clientului la adresa indicată în Comandă.  

Livrarea produselor

Magazinul online www.eazur.ro oferă serviciul de livrare rapidă prin firma de curierat rapid Sameday, exclusiv pe teritoriul Romaniei.

Termenul de livrare al produselor este de regulă între 1 – 3 zile lucratoare, din momentul în care ați primit confirmarea comenzii pe adresa dumneavoastră de e-mail. Comenzile plasate în cursul zilelor de sambătă si duminică sau sărbători legale nu se iau in calculul zilelor lucrătoare ale termenului de livrare anterior menționat.     

Nu suntem raspunzători pentru întarzierile ce pot apărea după ce produsele comandate au fost predate firmei de curierat, dar vă stam la dispoziție cu informații privind stadiul livrării acestora, precum și inaintarea către  firma de curierat a unui mesaj pentru urgentarea livrării. 

Costurile de livrare:   

 • gratuit pentru comenzi ce depășesc suma de 200 lei;
 • 16 lei pentru comenzi cu valoare sub 200 lei.

Livrarea se efectuează la adresa de livrare menționată de dumneavostră în formularul de comandă, la rubrica Adresa de livrare. La data livrării veți fi contactat/ă de către  curier pentru confirmarea livrării și a altor date necesare livrării.   

În cazul în care produsul va fi livrat cu depășirea termenului sus-menționat, eAzur va informa Clientul prin e-mail, în termen de 15 de zile de la comandă, caz în care, Clientul poate renunța în scris la comandă, iar în eventualitatea în care plata a fost efectuată prealabil livrării, sumele plătite vor fi rambursate în totalitate conform legii, în termen de maximum 30 de zile de la data renunțării.    

Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a produselor pentru o bună manipulare a produselor și transmiterea documentelor necesare livrării.    

POLITICA DE RETUR

Aceste prevederi ale Politicii de retur se regasesc în mod identic si în secțiunea „Politica de retur” (Info Utile) a site-ului nostru si sunt parte integrantă a acestor Termeni si Condiții.  Aceasta Politica de Retur este valabila pentru oricare produse sau articole achiziționate de pe site-ul eAzur.  

Pentru achizițiile efectuate pe site-ul eAzur Clientul/Cumpărătorul beneficiază de o perioadă de retur, fără nicio justificare, de 14 zile calendaristice de la intrării posesia fizică a produselor („perioada de retur”). Solicitarea de retur va fi efectuată de către Cumpărător/Client. eAzur garanteaza faptul ca va restitui contravaloarea oricaror articole/produse comandate cu conditia ca acestea sa fi fost pastrate in condiții corespunzatoare, respectiv în starea in care a/au fost livrat/e Clientului si impachetate in ambalajul original in care a/au livrate Clientului.

Pasi de urmat pentru a efectua un retur:

Înainte de expirarea perioadei de retur de 14 zile calendaristice, Clientul/Cumpărătorul îl va informa pe Vânzător cu privire la intenția sa de a returna produsul/produsele (retragere din contract), astfel:

 • prin transmiterea unui e-mail la adresa contact@eazur.ro, specificand următoarele informații: numele pe care s-a facut comanda, numarul comenzii, produsul care se doreste a fi returnat, codul IBAN in care se doreste returnarea banilor inclusiv in situația in care la achizitia produsului a fost efectuata in numerar (plata ramburs).

Produsele se vor returna exclusiv prin curier, iar taxele de transport vor fi suportate de către Client.

Cumpărătorul/Clientul nu va putea să returneze produsele achiziționate și/sau nu va pretinde orice alte despăgubiri, în următoarele situații:

 • Cererea de returnare este făcută după trecerea termenului de 14 zile calendaristice de la primirea produsului;
 • Produsul returnat nu este în aceeași stare în care a fost livrat (este deteriorat, prezinta urme de purtare, lovituri, zgarieturi etc), nu este însoțit de ambalajul original sau documentele de care a fost insotit la livrare.

Adresa la care se returneaza produsele: Strada Zorelelor nr. 36, Snagov, Ilfov, cod postal 077165.

Vânzătorul îi va rambursa Cumpărătorului suma primită în decursul a 14 zile calendaristice de la data la care primește cererea de retragere din partea acestuia si dupa returnarea fizica a produsului, prin transfer bancar în contul IBAN specificat în email-ul de retur transmis la contact@eazur.ro inclusiv pentru situația in care plata s-a efectuat ramburs/numerar.  

Nu avem posibilitatea de a prelua colete de retur cu plata ramburs.Transferul bancar in condițiile menționate mai sus este singura modalitate de returnarea a banilor (contravalorii articolului/produsului).  

Valorea transportului se returneza numai in situația in care articolul/produsul ajunge deteriorat la Client. In situația in care Clientul returneaza produsul din orice alte motive, valorea transportului nu se returneaza acestuia.

GARANTII

Toate produsele comercializate de eAzur beneficiază de Condiții de garanție conforme legislației în vigoare pe teritoriul României. eAzur ofera Clienților sai o garanție comerciala de 6 luni de zile de la data achiziționării produsului (momentul in care s-a plasat comandă), pentru deficiente neimputabile consumatorului (orice lipsă de conformitate existentă la data vânzării).

Orice reparație la produsele aflate in termenul de garanție se va efectua in mod gratuit sau se va înlocui in Condițiile OG nr.21/1992 revizuita, daca se confirma faptul ca un defect de material sau de manopera a reprezentat cauza unei asemenea deteriorari, mai degraba decat utilizarea necorespunzatoare a bijuteriei de către  Cumpărător. Remedierea se va face in termen de 15 zile de la data constatarii deficientei.

Conform legii 449/2003, art.11 alin.2, Cumpărătorul nu poate cere înlocuirea bijuteriei din motivul caderii pietrelor. In cazul înlocuirii, nu garantam ca va fi livrat acelasi model.

In cazul in care eAzur nu poate executa contractul din cauza ca produsul afectat de garanție in termen nu mai este disponibil in stocul Vânzătorului, eAzur va informa Clientul despre aceasta indisponibilitate. In aceasta situație, la alegerea Clientului si cu exceptia cazului in care partile convin altfe, sumele achitate vor fi rambursate Clientului de către  eAzur in termen de maximum 30 de zile calendaristice sau eAzur va livra Clientului un produs de model similar avand o valoare echivalenta.

Aceasta garanție nu include deteriorarea provocata bijuteriei din cauza nerespectarii indicațiilor de utilizare de mai jos, accidentelor, a neatentiei, a neglijentei, a utilizarii necorespunzatoare a acesteia sau a altor factori care nu au legatura cu defectele de material sau de manopera.

Otelul inoxidabil se poate uza în 6-12 luni, iar bijuteriile pot pierde din strălucire. Pietrele se pot mătui în timp. Pentru bijuteriile încrustate cu pietre, în cazul desprinderii / căderii acestora în perioada de garanție, vânzătorul le va înlocui gratuit, într-un termen de 15 zile, numai în situațiile în care acest lucru nu este imputabil cumpărătorului.

Bijuteriile nu se vor purta in timpul unor activitați fizice de contact sau care au ca rezultat transpirație abundenta, pentru a se evita zgarierea stratului de suprafata sau dezlipirea partilor. Bijuteriile se vor da jos obligatoriu înainte înainte de a face baie, de a spala vasele, înainte de culcare,  sau înaintea altor activitați similare in care bijuteriile ar veni in contact cu apa, detergentii, produse cosmetice si chimice, pentru a evita dezlipirea pietrelor, a cristalelor si uzura partilor care contin piele naturala sau alte materiale.

Materialele de natura organica, perle, coral, scoici, sidef au nevoie de ingrijire speciala. Acestea trebuie ferite de lumina si caldura excesiva pentru ca isi pot schimba culoarea, se pot crapa sau deteriora iremediabil. Acidul din transpirație poate ataca si decolora sideful.

Reparațiile pentru produsele aflate în termen de garanție vor fi efectuate gratuit în termen de 15 zile, în condițiile prevăzute de art. 12 (1) din OUG nr. 140/2021, dacă se confirmă faptul că un defect de manoperă a reprezentat cauza unei asemenea deteriorări.

Va rugăm sa ne semnalați orice informație relavanta la contact@eazur.ro.

LIMITARE DE RESPONSABILITATE. SITE-URI EXTERNE

eAzur nu poate fi tinuta responsabila in nici un fel de către  orice Utilizator Client sau alta persoana care utilizeaza Siteul sau Conținutul, altfel decat in limita prevederilor ce constituie acesti Termeni si Condiții.

eAzur nu raspunde de conținutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din conținut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii ori detinatorii acestora.

 

POLITICA GDPR - DATE CU CARACTER PERSONAL si CONFIDENTIALITATE

Aceste prevederi ale Politicii GDPR se regasesc in mod identic si in secțiunea „Politica GDPR” (Info Utile) a site-ului nostru si sunt parte integrantă a acestor Termeni si Condiții si includ atat prevederi cu privire la confidentialitate, cat si informații si masuri cu privire la protecția datelor cu caracter personal. 

Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe Site, Utilizatorul declară că accepta să fie contactat de către Vânzător prin orice mijloace disponibile, prin completarea informațiilor din datele de contact: nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon și înțelege că aceste date urmează a fi procesate în baza de date a eAzur în scopul îmbunătățirii serviciilor și relațiilor comerciale.

Această Politică de protecție a prelucrării datelor cu caracter personal (”Politica GDPR”) stabilește principiile de bază prin care eAzur, respectiv Azur Smart SRL, societate cu răspundere limitată, cu sediul social situat în Romania, județul Ilfov, Snagov, str. Zorelelor nr. 36, cod poștal 077165, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Ilfov sub nr. de ordine J23/6187/2023, identificator unic la nivel european (EUID) ROONRC. J23/6187/2023, cod unic de înregistrare (CUI) 48822340, telefon: 0750491413, email: contact@eazur.ro, in calitate de Operator de date cu caracter personal, procesează datele cu caracter personal ale Utilizatorilor/Clienților/Cumpărătorilor și/sau ale altor persoane fizice ce utilizeaza site-ul eAzur ori ale cărei date cu caracter personal sunt prelucrate de către eAzur în cadrul desfășurării activităților sale („Persoanele Vizate”) și indică responsabilitățile eAzur si masurile luate de acesta  în ceea ce privește procesarea si protejarea datelor cu caracter personal.

Aceasta Politica GDPR include Nota de informare persoane vizate.

LEGISLAȚIE DE REFERINTA

 • Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul General privind Protecția Datelor – GDPR).
 • Legea nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a GDPR.

DATELE DE CONTACT ALE RESPONSABILULUI CU PROTECȚIA DATELOR

Aveți posibilitatea de a contacta responsabilul nostru cu protecția datelor la următoarea adresă de e-mail: contact@eazur.ro sau la adresa sediului social al operatorului (eAzur) menționată în partea introductiva a acestui document.

CATEGORIILE DE DATE CU CARACTER PERSONAL

 • Date de identificare: Nume, prenume.
 • Datele de contact: adresă de livrare, adresă de e-mail, număr de telefon fix, număr de telefon mobil sau orice date transmite prin intermediul formularului de contact existent pe site-ul nostrum ori prin intermediul aplicației de chat, prin formularul de la comentariile de pe site etc.
 • Date financiare – valoare venituri, cheltuieli, datele necesare în vederea emiterii facturilor fiscale, precum şi orice alte date relevante, contul IBAN dupa caz etc.
 • Date contractuale – valoarea si specificațiile produsului comandăt/achiziționat.
 • Date despre istoricul dvs cu noi – comenzi/achzitii existente/anterioare, istoric de plată al acestora
 • Date despre comportamentul dumneavoastră în calitate de utilizator de site ori client – date provenite din activitatea online (pe internet), respectiv achiziţii online, etc.
 • Date de cookies si similare: detalii ale vizitelor dumneavoastră pe site-ul nostru; acestea pot include date transmise involuntar, atunci cand interactionezi cu websitul nostru:adresa IP - Atunci cand viziteti situl nostru, adresa de ip este inregistrata. Insa noi NU folosim adresa ta de IP pentru a te identifica sau pentru a fi folosita in alte scopuri. Sistemul de operare, browserul, activitatea de navigare si alte informații despre modul in care ai interactionat cu site-ul. Putem colecta aceste informații prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii de similare. (în acest sens vă recomandăm să citiți Politica cookies);
 • Alte informații pe care ni le transmiteți dumneavoastră, cu ocazia formulării unei solicitări pe site sau ca urmare a transmiterii lor pe email sau telefon.
 • Date pe care le utilizam pentru a afisa reclame pe alte site-uri, cu produsele pe care le-ai vizualizat pe site-ul nostru – remarketing:

Colectam datele cu caracter personal, precum IP, locație, istoric navigare in site, pentru a-ti oferi mesaje publicitare de tip banner sau post facebook, newslettere de retargetare si alerte te tip push in conformitate cu interesul tau de cautare si preferintele manifestate in site.  Bannerele personalizate (publicate de compania noastra sau de colaboratorii nostri) vor aparea pe anumite site-uri pe care le accesați ulterior. Remarketing-ul se creeaza cu ajutorul retelelor de publicitate, cea mai extinsa retea este, in momentul actual, Google AdWords.
Pentru a nu mai permite sa nu mai afiseze reclame in functie de interesele dvs., utilizați controalele de publicitate online Google Analytics.

Acest site web utilizeaza Google Analytics, un instrument de analiza digitala apartinand Google. Utilizam Google Analytics in scop stațistic, pentru a ne ajuta la imbunatațirea ulterioara a site-ului, a ofertei comerciale dar si a metodelor de comunicare cu dumneavoastră. Metoda de analiza folosita de Google Analytics este bazata de module cookie setate in browser-ul web pe care il utilizați.
Informațiile referitoare la utilizarea acestui site web sunt colectate prin intermediul acestor cookie-uri si transferate către  un server al grupului Google, unde sunt si stocate. Google va utiliza informațiile colectate pentru a realiza rapoarte referitoare la utilizarea paginilor web. Adresa IP transmisa de browserul web in cadrul serviciului Google Analytics nu va fi conectata cu alte informații ale grupului Google.

CUM COLECTAM DATELE DVS CU CARACTER PERSONAL

Colectăm datele dumneavoastră în principal în urma unei vizite a web-site-ului www.eazur.ro, a lansării unei comenzi online.

 Colectăm și prelucrăm date cu caracter personal ce se referă la nume, prenume, adresă de email, telefon în vederea menținerii unei corespondențe sau comunicări cu dumneavoastră. Astfel, în cazul în care formulați o cerere pe email sau telefon, vom prelucra datele dumneavoastră în vederea soluționării acesteia.

Colectăm datele dumneavoastră care provin ca urmare a unei cereri de a fi contactat.

În cazul în care ați consimțit în mod expres că datele dumneavoastră cu caracter personal să fie prelucrate în scop de marketing de către eAzur, respectiv pentru trimiterea unor newslettere, informări despre produsele și serviciile noastre ori evenimente, concursuri organizate de către noi, eAzur sau împuterniciţii/reprezentații acestuia va prelucra datele dumneavoastră în acest scop.

 

SCOPURILE DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal în următoarele scopuri și în baza temeiurilor legale aplicabile, astfel:

 • în scopul oferirii produselor și serviciilor noastre, respetiv scopul încheierii și executării contractului de achiziție/procesarii si onorarii comenzilor dvs., precum și în scopul oferirii de alte servicii în legătură cu acesta. Temeiul juridic este încheierea şi executarea contractului cu dumneavoastră (contract la distanță – online);
 • în scopul administrării ulterioare a comenzii dvs, a procesarii livrării si retururilor produselor comandate/achzitionate (de exemplu intocmirea AWB-ului pentru livrarea produselor), inclusiv orice alte activități conexe, temeiul juridic fiind executarea contractului;
 • pentru a intocmi documentele aferente vânzării produselor către  dvs. (de exemplu emiterea facturii), temeiul juridic fiind respectarea obligațiilor noastre legale;
 • în vederea asigurării contabilității, pentru respectarea obligațiilor noastre de păstrare a evidențelor contabile și a documentelor justificațive și alte tipuri de raportări interne si extterne, conform prevederilor legale aplicabile. Temeiul juridic este îndeplinirea obligațiilor noastre legale;
 • în scopuri stațistice și de cercetare, inclusiv în vederea proiectării, dezvoltării, testării și a utilizării de noi sisteme informațice/îmbunătățirea celor deja implementate sau pentru crearea altor sisteme informațice;
 • în vederea elaborării de strategii de risc și efectuare analize de afaceri, operațiuni de conformitate etc. Temeiul juridic este interesul nostru legitim de a îmbunătăți și diversifica produsele și serviciile oferite Clienților, precum și îndeplinirea obligațiilor legale;
 • în scopuri de arhivare, temeiul juridic fiind îndeplinirea obligațiilor noastre legale;
 • în scopurile analizarii îmbunătățirii serviciilor și comunicărilor noastre către dumneavoastră. Temeiul juridic este interesul nostru legitim.
 • în scopuri de marketing, cum ar fi activităţi promoţionale, transmiterea ofertelor/corespondenţei comerciale direct adresate în legătură cu serviciile noastre furnizate prin orice mijloace de comunicare (telefon, SMS, poştă, poştă electronică, retele sociale), sondaje în rândul Clienților, analize de piață, tombole, concursuri sau alte activități sau evenimente promoționale.Temeiul juridic este consimțământul dumneavoastră.
 • în scopul protejarii securității și gestionarii website-urlui eAzur și a celorlalte sisteme, prevenirea și detectarea amenințărilor de securitate, fraudelor sau a altor activități infracționale sau malițioase. Temeiul juridic pentru aceste activităţi este interesul nostru legitim.
 • în scopul transmiterea acestora către terți, în cazul în care v-ați manifestat în mod expres consimțământul;
 • în scopul gestionarii relației cu autorităţile publice ori a raspunde solicitarilor acestora, conform normelor legale aplicabile. Temeiul juridic este îndeplinirea obligațiilor noastre legale.
 • în scopul functionarii, administrarii site-ului eAzur si daca sunteți vizitatori ai website-ului nostru sau dacă îl accesați pentru a vă înregistra datele. Dacă vizitați site-ul nostru  colectăm datele dumneavoastră cu caracter personal la momentul accesării website-ului (data și ora accesării website-ului, adresa IP de la care a fost accesat website-ul) și le prelucrăm în următoarele scopuri:
  • pentru a ne asigura că website-ul nostru şi secţiunile acestuia sunt relevante pentru nevoile Clienților noştri/potenţialilor Clienți;
  • publicarea conținutului accesibil Clienților noştri/potenţialilor Clienți în raport cu preferinţele acestora;
  • pentru a oferi funcţii de social media şi pentru a analiza şi monitoriza traficul pe website.

   Ne întemeiem prelucrările de mai sus pe interesul nostru legitim de a asigura funcționarea corespunzătoare a website-ului și de a îmbunătăți experiența utilizatorilor acestuia.

Marketing direct

Ne promovăm serviciile către dumneavoastră și către alte persoane. Utilizăm informații despre Clienți pentru transmiterea de oferte, invitații și comunicări care promovează produsele și serviciile noastre.

Aveți posibilitatea de a vă dezabona de la primirea informărilor de marketing prin urmarea instructiunillor primite in comunicarile aferente sau prin transmiterea unei solicitări scrise la adresa sediului social mai sus menționata sau la adresa de poştă electronică: contact@eazur.ro.

Vă rugăm să aveți în vedere că în cazul unei solicitări de dezabonare poate exista un termen de până la 48/72 de ore în care este posibil să mai primiți informări sau comunicări de marketing, din considerente legate de operarea modificărilor în sistem. Dezabonarea de la primirea e-mailurilor de marketing nu împiedică transmiterea în continuare de email-uri tranzacționale prin intermediul cărora vă putem informa cu privire la stadiul Tranzacției pe care o putem încheia.

DESTINATARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL. TRANSFERUL INTERNAȚIONAL AL DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Dezvăluim/transmitem datele dumneavoastră cu caracter personal furnizorilor si partenerilor noştri, în baza unor contracte încheiate în acest sens, însă vom păstra controlul asupra datelor dumneavoastră cu caracter personal și vom folosi măsuri corespunzătoare de protecție, conform legii aplicabile, pentru a asigura integritatea și securitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Transferăm datele dumneavoastră personale pentru scopurile descrise în prezenta Politică numai furnizorilor care garantează protecția datelor dumneavoastră personale, a drepturilor şi libertăţilor fundamentale pe care le aveți.

Persoane si carora le furnizam date cu caracter personal si situații de transmitere a acestor data către  terti:

 • firme de curierat in scopul livrării produselor comandate de dvs;
 • procesatori de plăți, in scopul efectuarii si procesarii plăților;
 • atunci când ne instruiți sau ne acordați permisiunea sau atunci când ni se impune prin legea aplicabilă, pentru cereri ale organelor judiciare sau oficiale să procedăm astfel.
 • în scopuri de arhivare, securizare date si dezvoltare aplicații software.

Nu vom transfera date cu caracter personal în afara SEE (Spațiul Economic European), cu excepția cazului în care transferului i se aplică una sau mai multe garanții sau excepții specificate, respectiv o decizie de adecvare, Scutul de confidențialitate – Privacy Shield, reguli corporațiste obligatorii.

Pentru orice informații suplimentare privind transferul datelor dumneavoastră cu caracter personal către furnizorii noștri, vă rugăm să vă adresați către eAzur la datele de contact din preambulul acestui document ori afișate pe site-ul nostru.

PERIOADA DE STOCARE A DATELOR PERSONALE

Stocam datele cu caracter personal doar pe perioada necesara indeplinirii scopurilor, dar nu mai mult de 5 ani de la ultima vizita pe site sau ultima interactiune cu noi sau orice altă durata conform normelor legale aplicabile. In cazul in care ti-am emis o factura, datele tale vor fi stocate timp de 10 ani, conform legii.

Asigurarea confidențialității datelor cu caracter personal pe care ni le transmiteți reprezintă o preocupare importantă pentru noi. Am implementat măsuri tehnice și organizatorice pentru păstrarea confidențialității și securității datelor dumneavoastră cu caracter personal, în conformitate cu procedurile noastre interne cu privire la stocarea, divulgarea și accesarea datelor cu caracter personal.

MASURI DE SECURITATE

Web-site-ul www.eazur.ro este protejat de sistemul de criptare standard TSL (Transport Layer Security). Această tehnologie criptează toate datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le transferați către eAZur prin intemediul site-ului.

Accesul la baza de date se face numai pe baza de user si parola ce sutn distribuite numai persoanlor expres autorizate de către  eAzur.

Imprimarea pe suport de hartie a datelor cu caracter personal se realizeaza numai de către  utilizatorii autorizați pt aceasta operațiune si numai in scopuri cerute de legile in vigoare (facturi, avize de insotire a marfii, contracte comerciale). Toti utilizatorii sunt obligați sa respecte confidentialitatea informațiilor si datelor la care au acces.

DREPTURILE PERSOANEI VIZATE

În calitate de persoană vizată, conform legislației aplicabile privind prelucrarea datelor personale, aveți următoarele drepturi:

 • Dreptul la informare: dreptul de a primi informații privind operațiunile de prelucrare a datelor dumneavoastră (respectiv, despre scopurile prelucrarii datelor dumneavoastră personale, categorii și surse, destinatari, perioadele de stocare a datelor dumneavoastră cu caracter personal și drepturile pe care le aveți). 
 • Dreptul de acces: dreptul de a obține din partea eAzur o confirmare că acesta prelucrează sau nu date cu caracter personal care vă privesc și, în caz afirmațiv, acces la datele respective și furnizarea de informații privind prelucrările de date; De asemenea, ne puteți solicita o copie a datelor pe care le prelucrăm despre dumneavoastră. Cererile trebuie să includă informații relevante pentru a vă putea identifica în baza noastră de date. Vom soluționa cererea dumneavoastră, în termenul legal.
 • Dreptul la rectificare: dreptul de a obține de la eAzur rectificarea datelor inexacte care vă privesc sau completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete.
 • Dreptul la ștergerea datelor: dreptul de a obține de la eAzur, fără întârzieri nejustificate, ștergerea datelor cu caracter personal care vă privesc,dacă: (i) datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate de către eAzur; (ii) vă retrageți consimțământul acordat pentru prelucrările de date bazate pe consimțământ; (iii) vă opuneți prelucrărilor de date personale efectuate de eAzur; (iv) datele dumneavoastră cu caracter personal au fost prelucrate ilegal de către eAzur; (v) datele dumneavoastră cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale a eAzur; 
 • Dreptul la restricționarea prelucrărilor, pe care puteți să-l exercitați atunci când contestați exactitatea datelor, considerați că prelucrarea este ilegală sau vă opuneți ștergerii datelor. Urmare a exercitării acestui drept, vom putea în continuare să stocăm datele dvs., efectuarea altor operațiuni de prelucrare fiind posibilă doar cu consimțământul dumneavoastră, cu excepția cazurilor expres prevăzute de lege; prelucrarea va fi restricționată pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale eAzur prevalează asupra drepturilor dumneavoastră. În cazul în care ați obținut restricționarea prelucrării, veți fi informat(ă) înainte de ridicarea restricționării prelucrării datelor. 
 • Dreptul la portabilitatea datelor pe care îl puteți exercita doar pentru cazurile în care prelucrarea are ca temei consimțământul dumneavoastră sau contractul și doar dacă datele dumneavoastră sunt prelucrate prin mijloace automațizate. Dacă îndepliniți Condițiile, ne puteți transmite o cerere de portare a datelor către operatorul pe care vi-l doriți.
 • Dreptul de a vă opune prelucrării datelor în scop de marketing, prevăzut de art. 21 din GDPR. Puteți să vă exercitați acest drept în orice moment, iar datele dumneavoastră nu vor mai fi prelucrate în acest scop. Cu toate acestea, există posibilitatea ca pentru înregistrarea și soluționarea cererii dumneavoastră să fie necesar un interval de timp rezonabil (până la 72 ore) în care este posibil să mai primiți informări de marketing de la noi;
 • Dreptul dumneavoastră de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri (orice prelucrare automată care utilizează datele personale pentru a evalua anumite aspecte personale), care produce efecte juridice care vă privesc sau care vă afectează în mod similar într-o măsură semnificațivă.

Pentru exercitarea drepturilor de mai sus, puteți trimite o cerere scrisă (i) prin e-mail la adresa: contact@eazur.ro sau (ii) prin poștă/curier la sediul eAzur afișat pe site si in rpeambulul acestui document. Cererile dumneavoastră vor fi prelucrate cât mai curând posibil. Depunem eforturi pentru a rezolva orice cerere în legatură cu activităţile de prelucrare a datelor cu caracter personal care vă apartin, în termen de cel mult 30 de zile de la primirea cererii. Acest termen se poate prelungi cu cel mult 2 luni atunci când este necesar, ţinându-se seama de complexitatea şi numărul cererilor. Pentru a da curs solicitărilor de exercitare a drepturilor de mai sus, eAzur poate cere informații suplimentare necesare pentru a vă identifica, pentru a proteja datele dumneavoastră cu caracter personal împotriva oricăror tentațive frauduloase.  

Dacă sunteți de părere că v-au fost încălcate drepturile cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, aveți dreptul de a vă adresa instanțelor de judecată sau de a depune o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, la adresa Bld. G-ral Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania, telefon: +40318059211, e-mail: anspdcp@dataprotection.ro.

Cu privire la cookies, vă rugăm să vă referiți la Politica Cookies afișată pe site-ul eAzur. Aceasta face parte imtegranta din prezentele Termeni si Condiții.

FRAUDA

eAzur nu solicita Clienților sau Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS) informații referitoare la parole personale.
Clientul isi asuma întreaga responsabilitate pentru divulgarea către  orice tert a acestor date

eAzur declina orice responsabilitate in situația in care un Client /Utilizator ar fi/este prejudiciat sub orice forma de către  un tert care ar Preținde in mod nelegitim ca este/reprezinta interesele eAzur. Clientul sau Utilizatorul va informa eAzur asupra unor asemenea tentațive, folosind datele de contact afișate pe site.

Orice Client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru dezactivarea contului de client aferent acestei adrese de e-mail.

 
Următoarele situații sunt considerate tentațiva de fraudare a Siteului/Conținutului Site-ului si/sau al  eAzur, acesta din urma rezervandu-si dreptul de a actiona legal impotriva fapturitorului, inclsuiv raportarea autoritaților competente, dupa caz:

 • accesarea in nmod neautorizat a datelor de orice tip ale altui Client/Utilizator prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda;
 • alterarea sau de a modificarea conținutul site-ului sau a oricarei corespondente expediate prin orice modalitate de către eAzur către  Client sau Utilizator;
 • afectarea performantei serverului/serverelor pe care ruleaza site-ul;
 • accesarea sau divulgarea oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, a conținutul expediat prin orice mijloc de către eAzur către  Client/utilizator atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al conținutului;
 • crearea de conturi de Client/Utilizator false (utilzand date ori informații ce nu apartin in mod legitim persoanei ce creeaza contul de Client/Utilizator) pe site-ul eAzur.

CESIUNEA

eAzur poate cesiona acești Termeni si Condiții și/sau oricare și toate drepturile sale sau poate delega oricare și toate obligațiile sale în temeiul acestor Termeni si Condiții fără consimțământul dumneavoastră. Toate dispozițiile conținute în acești Termeni si Condiții se extind și sunt obligatorii pentru dumneavoastră și pentru succesorii și cesionarii eAzur. Nu puteți cesiona acești Termeni si Condiții sau oricare dintre drepturile și/sau obligațiile dumneavoastră în temeiul acestor Termeni si Condiții unei alte persoane sau entități.

INTERPREȚAREA TERMENILOR si CONDIȚIILOR. CLAUZE SPECIALE

Clauze neuzuale - Prin acceptarea acestor Termeni, sunteți de acord în mod expres cu prevederile referitoare la limitările de răspundere, alegerea legii aplicabile și a jurisdicției, încetarea unilaterală și suspendarea executării.

Divizibilitate - În cazul în care orice dispoziție din acești Termeni si Condiții este considerată ilegală, nulă sau, din orice motiv, inaplicabilă, atunci respectiva dispoziție va fi considerată separabilă din acești Termeni și  Condiții și nu va afecta validitatea și aplicabilitatea celorlalte dispoziții.

Lipsa de aplicare - Punerea în aplicare a acestor Termeni si Condiții este exclusiv la discreția noastră (eAzur), iar neexercitarea de către noi a oricăreia dintre prevederi în anumite cazuri nu constituie o renunțare la dreptul nostru de a pune în aplicare aceste prevederi în alte cazuri.

LEGEA APLICABILA si JURISDICTIA.

Acesti Termeni si Condiții au fost redactate si vor fi interPrețat in conformitate cu legislația romana.

Prezentele Termeni și Condiții se supun legislației din Romania. Eventualele litigii apărute între Vânzător și Utilizatori / Clienți se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești romane competente.

PREVEDERI FINALE

eAzur își rezervă dreptul de a actualiza periodic acest set de Termeni și Condiții (e.g. pentru a corespunde schimbărilor survenite la nivelul legislației sau al serviciilor furnizate).

Pentru a asigura respectarea Condițiilor de acces la site și utilizare a serviciilor, Utilizatorul trebuie să verifice la momentul fiecărei accesări a site-ului Termenii și Condițiile de utilizare a Site-ului. Utilizarea Site-ului și/sau a oricăror servicii, chiar și în cazul omisiunii Utilizatorului de a analiza termenii și condițiile aplicabile, reprezintă acordul expres al Utilizatorului de acceptare a respectivelor Condiții.


CONTACT

Utilizatorul poate comunica cu Vânzătorul prin accesarea datelor de contact pus la dispoziția sa pe site, inclusiv prin intermediul formularului de contact, a adreselor de e-mail și numerelor de telefon menționate în secțiunea Contact. Vânzătorul are libertatea de a utiliza datele primite de la Utilizator, conform Politicii GDPR, în scopul realizării de studii de caz, profil de client, comportament client în vederea îmbunătățirii serviciilor.

Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Clientul permite eAzur sa il contacteze prin orice mijloc disponibil, incluzand si mijloacele electronice, respectiv posta electronica (e-mail, SMS). Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea eAzur de a contacta Clientul.

In măsură în care apreciați că vă sunt necesare clarificări suplimentare privind problemațica datelor cu caracter personal, aveți posibilitatea de a ne contacta la următoarea adresă de e-mail: contact@eazur.ro sau la adresa sediului social al operatorului (eAzur) menționată în partea introductiva.

.Pentru orice nelamuriri cu privire la acesti Termeni si Condiții, cereri sau sesizari de orice natura, va rugăm sa ne contactați de luni pana vineri, program 09.00-17.00, la adresa: contact@eazur.ro, la numarul de telefon:  0750491413 sau prin formularul de contact de pe site.